top of page
  • Skribentens bildTor

Allhelgonaafton är en tid för vägledning

Har frågat tidigare.. Letar alltid efter tecken runt om mig. Har genomgått mängder med turbulens på precis alla plan. Men har trots det hopp och vetskap om att allt ska bli bra. Men vad säger korten? Jag vet att tid kan vara svårt att precisera. Men finns det någon händelse eller något tecken som gör att jag vet att bättring en kommer?

E

Ljusen på allhelgona afton för minnen och band, dess sken når båda sidorna av den sista bron

Svar: Inledningsvis föll ”De älskande” ur leken så korten hälsar: Du står inför ett hinder som blockerar att dina önskningar uppfylls. Du har ett val att göra men båda alternativen kommer med uppoffringar.

Lyckligtvis ställer du din fråga vid exakt rätt tid eftersom det är allhelgona afton i morgon och det är den bästa dagen på året att få råd av de som gått vidare men som fortfarande håller sin hand över dig.

Gå till graven (eller gravarna) av någon släkting du har starka band till (om det inte är görligt en minneslund eller graven av någon som betytt mycket för dig (typ en lärare, före detta mentor eller författare) och tänd ett ljus.

Sitt där en liten stund och dela gärna med dig av dina tankar och känslor, säg ett par ord om vad du känner för personen och be gärna en bön.

Finns det råd att få kommer du få ett tecken eller kanske en dröm senare under natten som kan ge både stöd, sammanhang och vägledning.

Det är ett bra tips för alla faktiskt.

Nu till korten: Du står inför en stor förändring som kommer ta ganska lång tid men hindren som finns framför dig är sådana som du klarar av och som var och en för sig ger dig nya pusselbitar på vägen mot de mål du strävar efter. Just nu är målen skymda och du kanske inte ens ser vilka de är men de kommer bli tydliga ett efter ett.

Bra saker är på väg men det kräver tålamod. Du kommer se dem men riskerar att tappa hoppet eftersom de kommer ta tid innan de når ända fram. Under vägen kommer också nya saker in som både lockar och synbarligen lägger hinder i din väg men tro på dig själv och håll kursen – vändningen kommer.

Att forma nya band är en del av den goda framtiden. Det finns mycket passion och åtrå framför dig och du kommer bli en del av något mycket större.

Snabb tolkning – det mesta av detta betyder säkert mycket mer för dig än för mig eftersom lägget relaterar till ditt liv och saker jag inte vet men två saker om vilka kort som sa vad: Det är uppenbart att det handlar om två olika saker som tillsammans bygger din framtid.

Dels dina egna ambitioner: Där lönar det sig att satsa på dina drömmar och dina kunskaper – här kommer det där valet som korten inledningsvis talade om troligen in. Det som du vill nå kommer också bli av men det kommer bli seeeeeegt och det kommer kräva att du håller tron och hoppet uppe. Att du inte ger upp utan fortsätter sträva.

Det andra verkar handla om kärlek eller möjligen ett partnerskap i affärer – det finns en stark vilja att binda dig till någon eller något. Om det handlar om förälskelse eller relationer är det antingen en ny partner eller en helt ny kurs på en nuvarande relation. Om det rör affärer så handlar det om att någon antingen vill headhunta dig eller, om du startar eller driver en rörelse, köpa upp eller slå ihop verksamheter.

Vare sig det är kärlek eller affärer är det en stark väg framåt och den innehåller också en lång resa eller en flytt.

Din tro på att allt kommer gå väl är mycket väl underbyggd. Framtiden ljusnar för dig.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page