top of page
  • Skribentens bildTor

Aktiviteter öppnar för kärlek

Då har jag en fråga: Har träffat en man, som oväntat, dök upp i mitt liv för ett kort tag sedan. Vad kan ni se runtomkring oss? Finns det några ”tips”?

Det behöver inte vara såhär riskablet men adrenalin och upplevelser är din vän just nu.

Svar: Det blir Craft som har svaren denna gång:

Hälsa och välmående är centralt för er relation. Att göra saker med honom i naturen eller sporta tillsammans ger dig en tydlig bild av vem han är och kommer föra er närmare varandra.

Det är dock bråttom om det ska bli ni – ert förhållande avgörs under de kommande 3 veckorna. Om det inte klickat då kommer det inte göra det alls.

Tro på dina instinkter – han har en mörk sida som antingen kan förena er eller förstöra för er. Du behöver veta vem han är för att veta om han är värd tiden.

Tolkning – Korten, framför allt i kombination (sol – mus – klöver) läser motgång och otur samt brådska även om de var och en för sig är positiva. Det här kan vara en mycket bra förening men den kräver snabba och oväntade steg. Du behöver komma innanför det han vill visa och se det som finns under för att avgöra om det är guld eller skit i dina ögon. Snabbaste sättet är att göra saker tillsammans som inte helt går att kontrollera. Spela paddel, ta en joggingtur där ingen av er sprungit förut eller testa en klättervägg. Det behöver inte vara svårt eller utmanande men finns det ett adrenalininslag släpper han in dig fortare och du kan se det du behöver.

OM han är din prins kommer det fler utmaningar men först handlar det om ditt val. Blir det ni hör gärna av dig igen för fortsättningen men just nu är det ditt val som är viktigast.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page