top of page
  • Skribentens bildTor

2020 och 2021 - vad väntar mig?

Hur blir resten av 2020 och början av 2021 ? Händer det något oväntat/spännande. Byter jag karriär. Hyr ser ekonomin ut?

Jenny

Det blir en social och huvudsakligen trevlig höst med många nya möten

Svar: Hösten börjar i ett ganska lågt tempo för dig och du kommer ha bra koll på allt som har med jobb och socialt liv att göra när jobbet kommer igång på riktigt om ett par veckor. Hösten kommer sedan handla ganska mycket om nya sociala kontakter varav de mest givande kommer ske på distans. Sociala media, zoomsamtal och interaktioner via nätet kommer gå väldigt bra och faktiskt ge dig några helt nya vänner.

Jobbmässigt är det lite motigare och ett karriärsbyte är visserligen möjligt men inte särskilt troligt under 2020. I alla fall inte om du är ute efter något nytt och spännande. I ditt eget fält finns det en hel del möjligheter men då handlar det om att göra samma sak som nu där det enda som skiftar är platsen och möjligen lönen.

Är du ute efter ett karriärsbyte pratar vi om februari – mars 2021 och därefter. Då finns det spännande öppningar som leder i nya riktningar.

Med det följer också att ekonomin ser ut som den gör nu fram till dess. Jo se över försäkringsskydd på kapitalvaror – det kommer en oväntad utgift under oktober, tidiga november som du borde kunna gardera med lite planering. Det är inte heller en helt oväntad kostnad så min gissning är att det är någon äldre maskin som pajjar men som sagt, ta höjd för utgift då.

Spännande annars, december är en kärleksmånad och dessutom kommer du få möjlighet att ta en oväntad resa för ett mycket rimligt pris.

Ha en härlig höst

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page