top of page
  • Skribentens bildTor

2020 blir oväntat bra

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Tack för denna fina möjlighet att få svar på sina funderingar! 💖 Jag undrar hur resten av mitt 2020 kan komma att se ut? Händer det något roligt i mitt liv? Kommer det in några människor? Kommer min inkomst förbättras? Just nu känns det mesta stillastående... Jag har några funderingar kring arbetsmodeller som jag hoppas kommer kunna generera lite extra inkomst, men tvivlar på att jag kommer lyckas... Känner mig lite uppgiven i största allmänhet faktiskt, även om jag försöker se något bra i varje dag. Tack!

L


kommunikation, utbildning och information är affärs och arbetsområden som går synnerligen bra för dig i år

Svar: Tack för berömmet – vi jobbar hela tiden för att hitta sätt att kunna ge så mycket som möjligt till alla som kommer till oss.

Vi stretade med alla horoskop för 2020 redan när vi skrev årshoroskopen i oktober-november eftersom det här redan då såg ut att bli ett år där allting tar oändligt med tid utan att verka komma till ett avgörande. Nu vet vi varför och det gör det faktiskt lättare att se nyanserna när man vet vad som utgör baslinjen.

Så till ditt 2020. Låt oss börja med din arbetsmodell – satsa på den! Särskilt om det har med information, utbildning eller kommunikation att göra för det här är ett år då du verkligen kan nå ut till andra och fram till dem.

Ska du driva kampanjer, sälja in iden eller få investeringar – kort sagt ha tillväxtperioder då du knyter nya kontakter har du mest tur i början av april, hela juni - juli och allra mest under oktober - november. Tipset är att utnyttja de här tiderna för att expandera (antingen idén eller kundbasen) och använda tiden däremellan för själva arbetet. Så när det kommer till de sakerna väntar ett synnerligen spännande år.

Det som inte lyfter under 2020 är kärleken. OM du har någon extra tur på det området har du den under höstens början så visst kan det vara kul att dejta och träffa folk men den stora passionschansen kommer i september som blir årets hetaste månad.

2020 kommer föra med sig stora förändringar och även om det kommer bli rörigt och ofta dystert så för det också med sig möjligheter att tänka om och göra nytt och i dit fall gör det 2020 till ett tämligen spännande år. Det kommer vara svårt att se något bra i varje dag men du kan kompensera det genom att göra något bra varje dag istället.

I ditt fall, med din läggning för att få tillfredsställelse av att hjälpa andra (vare sig det sker fysiskt eller virtuellt) finns alla förutsättningar att lyckas med det och det kommer definitivt att få dig att känna dig bättre.

Avslutningsvis – tvivla inte på att du kommer att lyckas för det ser bra ut. Det kanske tar lite tid men för dig är 2020 faktiskt ett bra år att komma igång.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page