top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Örhängena är borta

Fråga Tor och Hanna: Jag skriver för min mammas räkning eftersom hon inte använder internet. Det är så att hon för drygt ett år sedan skulle åka på semester och då "gömde undan" en liten påse med örhängen i , tre par. Hon la påsen i linneskåpet men när hon skulle ta fram den så var den puts väck. Nu är hon ju naturligtvis jätteledsen och jag undrar om ni kan se vart denna lilla påse har tagit vägen. Tusen tack på förhand. "Malmötjejen"


Svar: Jag får intrycket av porslin? Kan hon ha lagt påsen på en annan plats? Det finns putsdukar där den är och, tror jag, Små frottélappar som inte används för att putsa saker. Jag hoppas att hon hittar sina örhängen.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page