top of page
  • Skribentens bildTor

Återkoppling från en läsare

Jag känner så klart och tydligt hur Min övertygelse leder mig och det är som så självklart alla steg som blir. Hur kan det bara vara och bli så som jag nästan förutspått med händelser, människor och min egen plats i arbetet främst? Jag har varit med om det förr. Tack för all coachning från er som hjälpt mig.

Gunilla


Med goda tankar till dig och framtiden

Svar: Stort tack – att få återkoppling är oerhört skönt och viktigt. Både när den är positiv och faktiskt också när den inte är det. Att ge stöd till alla som ber om den och svara på frågor är ett stort ansvar och väldigt givande.

Den här sidan finns ju faktiskt för att vi genuint vill vara en annorlunda röst i den esoteriska sfären och göra saker på ett annat sätt.

För din del Gunilla ser vi samma framtid som du och önskar dig all lycka. Skulle du behöva oss finns vi här framöver också.

Tankar och lycka.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page