top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Årets första månad vecka för vecka

Fråga Tor och Hanna:

Hej på er! Trampar fortfarande omkring i stagnationens gyttja, ser korten nån förändring under nya årets första vecka/veckor? Gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR till er.


Photo by Aaron Burden on Unsplash
Månaden som kommer vecka för vecka med känslor i fokus

Svar Stort tack för nyårshälsningen och det samma till dig.


Förändring är som alltid ett långlopp och det värsta är att det alltid känns längre än det är eftersom det man vill till alltid ligger längre bort än det man vill från.

Det kommer en förändring och mycket av vad som krävs vet du redan och det kommer ta lite tid innan du är på en plats där du är nöjd.

MEN låt oss titta på vad som ligger nu närmast


Under den närmaste veckan kan det förflutna göra sig påmint och någon som haft betydelse för dig förut kommer ta upp utrymme. Det är läge att säga ifrån och ta en aktiv ståndpunkt för det du tror på.


Veckan efter: Du kommer få beröm för ditt arbete och det här är en bra vecka att bestämma dig för vad du behöver ändra på – din övertygelse växer och du får tecken på vad som är nödvändigt att göra.


Veckan därefter: Bakslag – du kommer ägna veckan åt andra och troligen åt praktiska bekymmer – sjukdom kan spela in (troligen andras som du kommer behöva ta hand om). Det gör att mindre kommer hända i din personliga utveckling.


Sista veckan i januari: En vecka då du känner dig sedd och uppskattad. Delvis som en effekt av veckan innan kommer du bli påmind om allt gott du har och hur mycket de du har runt dig älskar dig och vill dig väl. Veckan ger perspektiv och – på sitt sätt - styrka

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page