top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Är vår vän ärlig?


Hittade er i tidningen Nära som jag prenumererar på . Vi har en vän som bor hos oss, Min fråga är: Är han en ärlig vän? Kommer jag fortsätta med Körkortet? Ser det bra ut för mig?

"E"


Svar: Mina tarotkort pratar ogärna om andras känslor och motiv, mest för att det lätt blir missförstånd. "Ärlig" kan innebära så många olika saker. Men korten pekar i vart fall på att själva vänskapen är sann och inte spelad. Du bör absolut fortsätta med körkortet, det ser ut att gå mycket bra och det öppnar också nya möjligheter för dig. I övrigt hälsar taroten att du inte ska överanstränga dig, särskilt inte om du blir sjuk eller känner dig trött. Du hämtar dig mycket snabbare om du inte stressar utan tar ordentligt hand om dig själv. Och det finns många roliga händelser framöver som det vore trist om du inte orkade njuta av.

78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page