top of page
  • Skribentens bildTor

Är vännen från förr också min framtid?

Har frågat tidigare, och förstår att ni har många frågeställningar att hinna ikapp. Mina tankar går ständigt till en man "från förr" vi hade en stark vänskap och han har de kvaliteter som jag önskar hos en partner. Har avslutat ett tidigare förhållande och undrat nu om den "nygamla" är rätt för mig?

Norrländskan


Det kan bli en fin höstkärlek men det dröjer nog inpå vintern innan den hettar till

Svar: Han är inte fel och jag förstår vad du ser i honom och han med all säkerhet ser i dig. Till det kommer att det finns en trygghet i att inte ”leta vidare” utan återvända till något som känns tryggt och vant och säkert. Dessutom har det gått tid och en del av det som förut hindrade er från att verkligen knyta an ligger nu bakom er och kommer inte bli ett problem framöver. Fisk-Vädurspar tenderar också att fungera oväntat bra i både vardag och när det behövs större insatser.

Dock vill jag höja ett litet varningens finger innan jag tittar i korten för det finns ett område som inte blivit bättre med tiden och det är känslodjupet mellan er. Ni passar ihop och ni har en stark vänskap och det kommer bestå och växa. Men den där riktigt djupa kärleken finns inte riktigt där och den har svårt att växa till sig.

Så om det du söker är trygghet, vänskap, roliga dagar och trevligt umgänge ser det ut som om han är en riktigt bra matchning men är det djup passion du är ute efter kommer det bli jobbigare.

Nu till korten: Han är ett tryggt och stabilt val som ger dig ett rikt och givande liv. Han tar bort din ensamhet och kommer göra dig lycklig. Han brinner mindre för idén än du så han kommer bli svårfångad. Räkna med att det tar tid innan han ser er som ett par.

Om du väljer att inte testa vingarna med honom väntar ett år av prövningar. Du kommer hitta kärleken men du kommer undra om det är det rätta. Vägen är längre och resultatet inte lika säkert.

Sammantaget – det är bättre att försöka än att låta bli. Ni har goda chanser OM du får honom att nappa. Under alla omständigheter så finns den krokiga kärleksvägen där ute för dig sen också så varför välja bort något som kan bli väldigt, väldigt bra.

Lycka till

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page