top of page

Är min fästman "the one"?


Jag har varit med min fästman i några år och jag undrar rätt och slätt om han är the one. Det har uppkommit vissa omständigheter som får mig att undra.

"Hudikjok"


Svar: Tarotkorten började med att säga att du är den rätta för honom. Men just nu finns det gott om negativ energi kring er relation och jag undrar om du inte egentligen vill lämna?

Det ser ut som om ni hör ihop i och för sig men som om kärleken tagit en rejäl smäll och i värsta fall runnit ut i sanden. Kärleken var äkta men det betyder inte alltid att kärleken förblir stark och sann. Från där ni står nu tror jag att det krävs mycket arbete om ni ska kunna få tillbaka det ni hade. Det går, men bara under förutsättning att båda är beredda att kämpa för relationen.

Om relationen tar slut så kommer ditt liv att vara inriktat på materiell framgång ett tag. Det vore bra för din plånbok, men hur det i så fall blir med ditt framtida kärleksliv kan jag inte se.


(Om du vill kan du skicka era födelsedata - år, månad och dag räcker - så kan jag se vad stjärnorna säger om hur bra - eller dåligt - ni matchar. Vi skriver aldrig ut födelsedata i frågorna, bara resultatet.)

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarii


bottom of page