top of page
  • Skribentens bildTor

Är lägenheten rätt för mig?

Hej Har precis fått ett tips om en lägenhet som blir ledig snart. Den är lite billigare än den jag bor i nu. Den finns i byn jag redan bor i . Min fråga: Är det här rätt riktning för mig? Kommer jag att bli erbjuden lägenheten? Eller är min flytt tänkt längre bort? Fördelen är att den är billigare, kanske inte så mycket som jag hoppats på. Men samtidigt blir jag kvar i byn... både för och nackdelar där förstås. Vill nog veta om jag ska slå till med en flytt nu, eller lugna mig lite? Tack

Malin

Du behöver ett ombyte men inte en nystart. En ny lägenhet på samma ort är ett mycket bra val

Svar:Ditt horoskop pratar väldigt mycket om vem du är, vad du trivs med på jobbet och hur du ser på relationer men väldigt lite om bostäder och flyttar. Så jag tar till korten direkt

Morigana min Tarot säger:

Du mår bäst som drottning av ditt eget rike. Det som ligger framför dig är avsaknad av problem snarare än nya utmaningar. En period av utrymme och styrka i dig själv är att föredra framför osäkerhet och behovet att hitta en ny balans i tillvaron. En liten ändring gör stor skillnad och gör allt annat i ditt liv enklare.


Min tolkning – ta lägenheten, stanna på byn och bli, i sanning, ”drottning i ditt eget rike”

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page