top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är jag född "på hornet"?

Uppdaterat: 28 aug. 2019


Jag tycker inte Jungfruns horoskop stämmer särskilt bra in på mig som person- däremot känner jag igen mig i typ ALLT som beskriver Vågen- är jag också född "på hornet"?

/SOL


Ja det är du och inte bara det utan du har ALLA planeter inte bara i andra tecken utan också i andra element än Jungfruns jord med ett enda undantag, Chiron ligger i Oxen och påverka där din syn på dina ideal och gör att du inte tycker att det är tillräckligt att bara ha ideal utan att du också vill arbeta i enlighet med dem och kanske framför allt delta i verksamheter där de kommer till uttryck (t ex.föreningsliv, idrott mm).

Men utöver det har du ett horoskop som balanserar mellan en dominerande luft med tyngdpunkt i Vågen och några markerade eld-inslag som får extra kraft genom sina aspekter till just sagda planeter i Vågen.

Du kommer känna igen dig i Vågen och dessutom göra det mer och mer ju äldre du blir eftersom man alltid utvecklas mot tecknet som kommer efter sitt eget (märks mest för de som är födda sent i sitt tecken, de som är födda tidigare utvecklas i samma riktning men "hinner inte in " i nästa tecken innan de är riktigt gamla.

Om man gjorde ett periodhoroskop för bara dig (säg ett horoskop för 2020 skulle det stämma perfekt eftersom de då utgår från bara dig men om man tittar på den typen av översikter som vi gör för tidningar då kan du mycket riktigt läsa Vågens horoskop eftersom det talar till hur du mår och kommer känna mycket mer. Undantagen är speciella datum som omnämns eftersom de är knutna till Soltecknet i väldigt stor utsträckning. (Jag pratar för mina och Hannas dags och veckohoroskop nu eftersom jag vet hur vi skriver dem och vad vi går efter)

En rolig grej dock kommer vara när du läster dagshoroskopen (dom som bara gäller 1 dag) här kommer du att märka att horoskopet för Jungfrun kommer stämma en dag av tre och Vågen 2 dagar av 3 och dat har - återigen - att göra med hur vi ställer dem men mer om det får det bli i en artikel, på forumet eller i en anna fråga.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page