top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är jackan väck

Fråga Tor och Hanna: Hej kan ni se vart min sons jacka är? Den är av täckjacksvariant, beige/grön till färgen med kapuschong. Min son har varit utomlands i 4 månader och jag vet att jackan fanns i hans lägenhet under tiden. Nu är han hemma och jackan är helt borta. Han har sökt i garderoberna (påstår han) men säger att han inte hittar den. Den är absolut inte här hemma hos oss. Är det någon som tagit den eller vart är den?

"Jungfrun"


Jackan är antingen hos en vän eller undanstoppad högt uppe.

Svar: Den kommer att komma tillbaka men den är inte där han tror. Jag får olika intryck men det starkaste är att han har lånat ut jackan. Jag upplever att den bärs/har burits av en tjej och hänger hemma hos henne? Det andra som är starkt är att den ligger inknölad under eller bakom någon sorts väska med en udda form (en gitarrlåda till exempel). I det läget finns den hos honom och jag tror att den finns högt upp (över ögonhöjd)

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page