top of page
  • Skribentens bildTor

Är hon ett hot mot oss?

Till en början vill jag säga att det är otroligt lyxigt att ha en sida som er, där alla möjliga frågeställningar kommer och ni gladeligen svarar.

Tack från en läsare.

Det är så att min kille tidigare träffade en kvinna som redan var i ett förhållande.

För att göra en historia kort så ville inte vi ha henne i vårt privatliv när vi blev tillsammans. Jag upplever henne som lite gränslös både i sätt och språk och litar inte alls på henne eller vad hon kan göra.

Jag känner att jag begränsat "skvallriga" runt om mig som även är gemensamma bekanta. Nu undrar jag om hon försöker påverka mig/oss på något sätt? Kommer jag att hamna på samma arbete som henne i framtiden?

”MySpace”


Svar: Tack för de fina orden – vi jobbar för att göra sidan till en så mysig, inbjudande och givande sida vi bara kan och det är kul att höra att vi är på rätt väg :) .

Nu till din fråga: Ja ni kommer jobba tillsammans men det ligger en bit in i framtiden så det kan vara bra att ha väldigt etablerade ramar för ert förhållande innan dess.

Nej hon försöker inte aktivt påverka ert förhållande så till vida att hon har ”en plan” eller något hon vill ha ut av det MEN hon är en sådan person som gärna låter saker gå lite för långt och det gör att hon ibland påverkar saker i riktningar och på sätt hon inte tänkt sig. Sen försöker hon ibland ”fixa” sånt hon åstadkommit och det är inte alltid det går som hon vill heller.

Hon gillar inte att ”prata ärligt” och konfrontera saker som hänt men det är vägen att gå. Om och när ni ”krockar” se till att få tid i enrum med henne och ha ett sansat samtal. Att hon finns i närheten av era liv kommer inte att skada men du gör rätt som inte vill ha henne mitt i det.

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page