top of page
  • Skribentens bildTor

Är han mr Right?

Hej, jag undrar hur mitt kärleksliv kommer se ut? Jag träffar en kille just nu (han är vädur), verkar han vara bra för mig? Samt hur kommer det bli efter studenten? Kram

T-rex


Han kan bli rätt men du har en del arbete med honom framför dig

Svar: Ohh vad jag skulle vilja han hans födelsedata för att göra detta rätt (år månad och dag räcker gott). Med det kunde jag göra en riktig astrologisk parmatchning.

Som det nu är kan jag säga att Vädurar generellt passar dig bra, särskilt de som är födda i slutet av tecknet (ju senare desto bättre – gärna den 20:e eller ännu hellre den 21:a timmarna innan Solen går över till Oxen).

Utöver det kan jag med kortens hjälp säga lite men inte så mycket som du förtjänar att veta.

Dock kan jag säga att han inte är ”mr Right” just nu men att han kan bli det. Dock kräver det en öppenhet som han kanske inte är bekväm med just nu men som han mycket väl kan komma att våga sig på för din skull.

SÅ utan hans födelseuppgifter så ser det inte illa ut men inget som kommer fungera bara av sig själv.

Din andra fråga är betydligt lättare att svara på. Den här sommaren är det svårt att hitta något utanför omsorgen eller jordbruket att jobba med och efter det kommer en höst då de förhoppningar och planer du har och haft blir lite kantstötta. Inget går egentligen emot dig personligen men det är långsamt motigt och svårt att känna motivationen.

Det är möjligen inte världens bästa omständigheter för något alls men mindre illa för studier än för mycket annat eftersom ditt intellekt är i god form från september och framåt.

Oavsett vad du gör behöver du komma ihåg att det vänder ganska snart efter nyår så om det känns motigt behöver du bara hålla ut tills dess. 2021 blir ett bra år för dig, framför allt när det handlar om arbete och studier.


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page