top of page
  • Skribentens bildTor

Är han en OK nätdejt

Jag har träffat en kille på nätet och pratat några gånger och verkar mycket trevlig. Kan du se om han är reko eller inte han jobbar som arméläkare för USA med ett kontrat på 4 år

Linnea


Ett krävande arbete där avlastning är viktig. Du är en länk till ett annat liv men en han inte vill eller kan investera i

Svar: Han är en person som behöver dig för sin skull. Era samtal gör hans dagar lättare och Det finns saker - materiella saker – han ser fram emot. Dock är han bunden av den han är och det han gör. Er relation kommer styras av det. Den gör honom rikare men blir inte mer än en nätupplevelse för dig. Dock är du inte den enda han pratar med.

Är du nöjd med den uppskattningen det ger dig är det värt att ha kvar relationen men hoppas du på mer blir det dyrt, besvärligt och slutar i känslor av svek och utmattning.

Roligt att investera tid i men undvik att investera pengar eller dina starkaste känslor. Byt gärna heta ord men inte gåvor - hans praktiska behov ska du inte bekymra dig över och verkligen inte spendera pengar på för så fort det lämnar känslor byter relationen karaktär och vi är tillbaka på svek, utmattning och dyrbart.

Ska jag tolka korten är det en stor chans att detta är någon form av bedrägeri om det inte är det är det spännande men inte något som kommer ge den stora kärleken.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page