top of page
  • Skribentens bildTor

Är han den rätte???

Jag undrar om den mannen jag träffar ibland om han är den rätte? Det är komplicerat och jag är förvirrad. Jag vill så mkt och det allt händer så otroligt sakta. Vad ska jag göra? Finns det kärlekskänslor från hans håll?

Förvirrad

Kärleken är det största ting - men är det här verkligen rätt person att hitta den med???

Svar: Tack för att du skickade med både hans och dina födelseuppgifter det gör att jag kan göra ett synastriskt horoskop för er och se vad era styrkor och svagheter som par är och vad som gör det lättare att attrahera den andre och starta ert förhållande på ett bra och passionerat sätt.

- Det är den metod vi använder för att ställa våra kärlekshoroskop som du hittar i vår butik –

I ert fall så undrar jag lite om inte du är mer kär i kärleken än i honom. Han är nämligen precis exakt nästan rätt men inte riktigt. Och där ni är olika är i precis så olika att det skaver utan att utmana, sporra eller förvåna.

Jag kan förstå att du upplever att det går långsamt för du vill ha romantik, relation och utveckling i ditt kärleksliv. Inte minst vill du bygga något och dela det med din partner.

Han är däremot med intresserad av dejting, sex och passion – inte alls av att bygga en långsiktig stabil relation tillsammans. Han ser det mer som: ”Det ni har är bra så varför ändra på det?”

Så det kommer ner till hur mycket du är beredd att lägga på att kärleken i ditt liv nödvändigtvis ska vara kärleken till den här mannen?

Tänk såhär placera in er i ett liv tillsammans exat som han är just nu och fråga dig – är det tillräckligt?

För ni kommer inte växa ihop – ni kommer lära er leva tillsammans, och det kommer gå ganska lätt för ni har inga problem med att leva parallella liv i samma hus utan att gå varandra på nerverna (i alla fall han).

Är det vad du vill ha? Är det vad du verkligen behöver? En inneboende som går lätt att prata med och som är bra på sex?

Är det vad som gör dig lycklig så är han värd att satsa på men vill du ha mer behöver du titta åt andra håll.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page