top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är han bra för mig?

Fråga Tor och Hanna:

Jag är en kvinnlig Vattuman som lever utan man sedan många år. Nyligen träffade jag en trevlig kille som visade mig sitt intresse. Jag var väldigt sval tillbaka. Dagen efter ångrade jag mitt beteende. Nu undrar jag vad jag ska göra åt situationen! Är han bra för mig? Blir han glad om jag ringer? O s v...

"Vilse i pannkakan"


Lita på din intuition.

Svar: Det finns en risk för hjärtesorg i din framtid men jag är inte säker på att denne man är orsaken. Mina kort säger att du måste följa din intuition i det här fallet, för det finns fallgropar men också rikliga belöningar och det är bara genom att lyssna inåt som du kan hitta rätt väg. Det är också bara du som har rätt verktyg för att göra det bästa möjliga av situationen. Ledsen att jag inte kan vara mer konkret, men ibland kan det ställa till skada att ge råd, det kan förstöra känsliga situationer och ta udden av bra saker (lite som att tjuvtitta på julklapparna). Det är ganska spännande saker som ligger framför dig tror jag, i alla fall. Lycka till.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page