top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är detta rätt kärleksväg för mig?

Fråga Tor och Hanna: Har jag slagit in på rätt väg kärleksmässigt?

”Gullan”


Photo by Wesley Balten on Unsplash
Kärleken är het men frågan är om lågan består

Svar: Jag önskar att jag hade haft kärleksintressets födelseuppgifter också (år, månad och dag räcker för att göra en kärleksmatchning) då hade jag kunnat ge ett mer precist svar och tipsa om vad som kommer gå på räls och vad som blir mer utmanande.

Med det jag har nu kan jag säga att det definitivt är rätt för dig – under förutsättning att du är villig att ge det lite tid. Det är läge att låta kärleken växa just nu och det här är en bra tid för förälskelser men de stora känslorna och tankar på att ta nästa steg kommer att ställa till det om du kastar dig in i det nu.

Låt kärleken ta lite tid. Under januari-februari blir det väldigt romantiskt och det är definitivt läge att göra något större tillsammans.

Mot hösten så kommer du vara säker på om detta är den kärlek du vill satsa på.

Var dock beredd att det kommer hända en del saker på jobbet (positiva saker men det kommer ta fokus och tid) under de närmaste månaderna som det lönar sig att satsa på och det är också ett bra test om det här verkligen är vad du vill – håller känslorna i sig när snön smälter är det här rätt på alla plan.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page