top of page
  • Skribentens bildTor

Är det slut?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Haft en relation med en man på arbetet. Inte setts sen på ett par månader. Vad har hänt/händer? Avslutad relation?

CA


Dina kärlekschanser går upp i april-maj men inte hans - var öppen för en nystart.

Svar: Ja och nej är tyvärr det lite konstiga svaret. Ja relationen som ni hade den är över – ni ville inte och kommer inte vilja samma saker. Särskilt när det handlar om var det ska leda till. Just nu är inte han på en plats där han vill ta något vidare med dig och du är egentligen inte på en plats där du vill fortsätta som ni hade det utan göra något mer och större av det.

Det gör att relationen som den skulle kunna utvecklats är slut.

MEN

Det finns en möjlighet att ni kan ”börja om från början” och återupptäcka er relation från där den startade. Problemet är att när ni kommer till den punkt ni var på i januari så kommer ni springa in i samma bekymmer och samma stoppklossar för honom – i alla fall om ni börjar nu.

Vill du att relationen ska utvecklas och bli mer bör ni återstarta den under sommaren för i slutet av augusti är han på et ställe där förändring är något han vill ha och söker.

Dock ligger din kärlekskurva lite annorlunda än hans så mitt förslag är att se relationen som avslutad och vara öppen för nya möten under våren. När sommaren sedan kommer är det du som har korten, och valet, i dina händer.

För chansen är ganska stor att du träffat någon som värmer ditt hjärta innan dess och då kommer det bli mer än fråga om vad du innerst inne vill än vad du blir tvungen att acceptera.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page