top of page

Är det min hund jag hör?


Jag var tvungen att ta bort min hund förra året. För någon månad sedan började jag höra klickande ljud hemma, precis som R brukade "klicka" med klorna när han gick på parketten. Det är andra ljud också men de är inte jättetydliga utan det är mer att det är lätt att tänka i bakhuvudet att "jaha, där hoppade R upp i sängen". Är det bara jag som saknar R eller är det faktiskt R som kommer och hälsar på?

"Matte"


Svar: Hundar kommer ofta tillbaka och håller ett öga på sina människor. Ibland hela tiden och ibland då och då. Jag tror inte att jag har varit på en enda seans som inte har kryllat av hundar. Och ibland hör vi dem, du är inte ensam om att ha hört just ljud av tassar, små skrapljud och sådant som det ofta blir runt hundar. Jag är ganska säker på att det är R du hör. Kanske är det något på gång i ditt liv som har gjort att R känner att du behöver lite extra stöd just nu. Eller har du gått och funderat på att skaffa en ny hund? Det brukar ganska ofta locka tillbaka den gamla hunden. Kanske vill den gamla hunden se att den nya duger, kanske är det så att den gamla hunden kan ge den nya lite goda råd om hur man bäst tar hand om matte.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page