top of page
  • Skribentens bildTor

Är det möjligt???

Era sidor är dagen bästa, trots att man inte känner personerna så fängslas man av att Ni kan "se" så mycket. En jättestor dagens ros till Er. Jag träffade en man förra hösten som jag är väldigt god vän med, vi kan prata om allt och delar båda glatt och trist men vi har aldrig haft ett sexuellt förhållande. Vi är jämngamla, skrattar åt samma saker och är väldigt samspelta i det mesta. Han har en tjej som han har ett av-och-tillförhållande med. Det är alltid han som söker upp mig för han vill inte att hon ska vara med när vi träffas. Nu känner jag att det har blivit nåt annat när vi träffas, ju mer jag träffar honom ju mer vill jag ha honom. Det verkar som om han känner likadant men inte riktigt kan bestämma sig för om han ska visa det eller inte. Kan Ni ge mig nåt råd hur jag ska göra, för jag vill absolut inte göra nåt så jag mister honom men jag skulle gärna vilja ha honom. Snälla, "se" efter hur det går för oss.

"Galenpannan"


Det finns en del som talar emot er som par.

Svar: Tack så hemskt mycket för berömmet. Jag har jämfört era horoskop och det gav en del information (även om det var synd att inte ha födelsetiderna också). Exempelvis att ni upplever er relation på två olika sätt, och får ut olika saker ur den. Gemensamt har ni vänskapen, på det planet är ni väldigt samspelta och ni trivs helt enkelt ihop (era respektive Merkurius är i sextil). Sedan blir det knepigare. Han uppfattar er relation som intensivt sensuell och erotisk, och eftersom han har Venus i Vågen är detta troligen mycket njutbart för honom, att han mer eller mindre har en flickvän hindrar inte det. Från sin sida handlar det mindre om åtrå, men ett visst mått att passion kommer ändå att växa fram, med all sannolikhet. Delvis som ett svar på det han känner.

Som kärlekspar har ni huvudsakligen två saker emot er: Att era Soltecken passar illa ihop (vilket inte spelar så stor roll) och att ni ser väldigt olika på kärleken (vilket är lite knepigare). Båda dessa saker kan ni gå runt genom att helt enkelt vara goda vänner i första hand eller i varje fall i andra. Det är vänskapen som är ert starkaste band. Det är också ett skäl till att det inte är så lyckat att han smusslar. På sätt och vis blir det så att han utnyttjar dig, att er samvaro blir för mycket på hans villkor. Inte heller är det bra att gå bakom ryggen på andra, det är helt enkelt inte bra karma och leder inte till något gott.

Ni har alltså goda möjligheter om ni väl blir ett par. Mina tarotkort hälsar dock att situationen inte är på väg åt något bra håll. Hellre än att fortsätta som ni gör nu borde ni gå skilda vägar. Det är mest för din skull, för han leder dig åt ett håll där du kommer att få väldigt lite positivt ut av detta men däremot bekymmer. Det är mycket lättare för honom att gå vidare än det är för dig. Samtidigt är han en charmig, hjärtegod, rätt härlig människa och det är lätt att förstå varför du känner för honom som du gör. Men det är dags att ni väljer väg. Är ni älskande, är det bättre att ni är det fullt ut. Och är ni det inte, då är det lags att lägga den delen av er relation helt åt sidan innan den undertryckta passionen blir omöjlig att hantera. Det är inget lätt råd, men kortens råd är likafullt att du sätter dig ner och arbetar igenom detta med honom

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page