top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är det han som är HAN???

Jag har börjat träffa en man som verkar fin på alla möjliga sätt och liksom 'bra för mig' men har alltid haft så svårt att avgöra mina känslor - gillar jag mest att inte vara ensam eller gillar jag honom? Är det han som är Han eller vad händer för mig i kärlekslivet? Undrar också: jag har tankar på att göra en större livsförändring som bl a innebär att sluta på mitt nuvarande arbete. Lite nervös över detta. Gör jag rätt, blir det bra?

/Undrande

Två saker – Ja du gillar honom men du gillar honom mest för vad han får dig att känna om dig själv. Det är ingen slump att dina tankar på att ta nya steg i livet blir starkare och mer konkreta när du är runt honom. Han får dig att drömma om vad du borde ha, Han får dig att tro på drömmar om förändring och förbättring.

Kort sagt han är bra för ditt liv och han kan definitivt vara någon som du kan ha en bra relation till, växa av och faktiskt också stärka i hans liv också.


Kanske inte herr rätt men definitivt herr rätt just nu

Men när jag gör en synastri och jämför de punkter som får två personer att inte bara klicka utan också växa ihop. (Samma metod som jag och Hanna använder i våra kärlekshoroskop) så ser jag två riktigt goda vänner eller affärspartners eller kollegor som kompletterar varandra. Jag ser en livslång vänskap och en ömsesidig respekt men jag ser inte ett kärlekspar som sätter världen i brand (eller ens gungning).

Din Sol rör inte hans Måne, hans Venus har ingen relation till din Mars. Det ni däremot har är en stark opposition mellan din Venus och hans Mars vilket förklarar att ni blev ihop för ni fungerar bra tillsammans romantiskt, i alla fall när det är nytt och hett och uppvaktande och helt befriat från vardagshänsyn. När vardagen sätter in och kärleken börjar handla om mer än passion och romans kommer den inte bara att svalna utan riskerar att vändas i negativa känslor.

Men därmed inte sagt att det inte går att bygga en långvarig relation på bra sex nu och kamratskap och en känsla av tillräcklighet på sikt. Det är bara det att ni båda känns 15 – 20 år för unga för att välja den vägen nu.

Ta det för vad det är och njut av det ni faktiskt har tillsammans. Det kanske varar några månader, ett år eller kanske fem men gör det inte till något det inte är – ni är bra för varandra på många sätt men livslång kärlek är inte ett av dem.


Nu till det andra – Du ligger lite före din tid, tankarna har vuxit i takt med att 2019 gått och det är helt rätt riktning, att jag säger att du är tidig är för att den impuls du nu följer brukar vara fröet som tar ett eller ett par år att gro innan man gör slag i saken. Utan tvivel har ditt förhållande (som just exakt stöder den här typen av tankar och förändringar) gett dig en extra knuff och ”skjutit tidsplanen hitåt” och det är en riktigt bra sak.


Ja du bör genomföra din livsförändring och du kan göra det utan press eftersom du har tid att vara spontan och testa olika grejer på vägen dit. Om du inte lyckas direkt, låt motgångarna inspirera istället för att ta ner dig för du gör rätt och nervositeten du känner är inte dålig utan till för att får dig att tänka en extra gång innan du hoppar. Förstå mig rätt – du ska hoppa men bara därför behöver man inte kasta sig rant ner i vad som helst.

Avslutningsvis – just nu har du helt rätt person vid din sida för att genomföra de förändringar du vill och troligen kommer han inspireras att göra en liknande resa själv. Om du kan leva med att detta är ett härligt förhållande så länge det varar kommer ni troligen ha mycket kul tillsammans medan ni växer och det kommer att sluta med att ni på allvar kan säga at ni ”växte ifrån varandra”.

Satsa på det nya och kom ihåg att resan är värd en hel del den med för det är ett par år innan du har nått alla de mål du satt upp.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page