top of page

Är det ett varsel?


Jag har en resa inplanerad i januari men jag har en så konstig olustkänsla så fort jag tänker på resan. Det är jobbrelaterat och jag har varit där förr och haft rätt trevligt så det är därför det är konstigt att jag inte har lust att åka. Jag har fått för mig att det kanske är något slags varning, är det så eller varför känns det så fel?

"J"


Svar: När man har en sådan tydlig "magkänsla" som den känsla du beskriver så finns det alltid en anledning. Den anledningen behöver inte vara en hotande olyckshändelse utan det kan också vara ditt undermedvetna som av något skäl försöker få dig att inte åka. Det kan bero på att du är stressad, eller på att det finns någon nära dig som behöver dig och som du undermedvetet tror skulle fara illa om du åker iväg. Men oavsett vad det är som har skapat olustkänslan så är den känslan värd att ta på allvar. En mycket klok sak att göra är det som du gjorde nu, att försöka gå till botten med vad känslan betyder. Det är mycket bättre än båda alternativen (att strunta i den och åka ändå är sämst, att låta bli att åka enbart för att det känns fel är inte heller bra).


Tarotkorten kan ofta ge bra ledtrådar men det är viktigt att du kommer ihåg att du redan har svaret. Rötterna till den här känslan, oavsett om det är ett varsel eller ett omedvetet beslut, finns inom dig och det är där du ska leta efter ett svar.


Tarotkorten säger att det troligen är så att resan inte blir av, och att du redan vet att det är så - men inte ditt medvetna jag. Du har plockat upp små, små ledtrådar och ditt undermedvetna har dragit sina egna slutsatser. Obehaget du känner kommer sig antagligen av att det är något pinsamt eller jobbigt runt att resan blir inställd.

Det finns ingenting i korten som tyder på någon olyckshändelse eller plötslig sjukdom. Det enda korten säger är att den här situationen kan sluta med att du blir rejält stressad vilket i och för sig inte är nyttigt. Men det ser i vart fall inte ut som om ditt sjätte sinne försöker varna dig för någon fysisk fara.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page