top of page

Änglatips för vecka 50!


Titta på korten och välj de två som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!


Veckans änglakort, som egentligen skulle ha publicerats igår (jag är en smula överansträngd just nu, dygnet har för få timmar helt enkelt).

De här korten handlar om 9-14/12.


Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.

Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:

Du som valde de två översta korten, nyckeln till en lyckad vecka sitter i din förmåga att samarbeta med rätt personer. Välj den som är bäst för uppgiften, inte den du trivs bäst tillsammans med. Du kommer att upptäcka att de uppgifter som ska lösas går väldigt mycket snabbare och bättre om du gör så.

Du som valde de två understa korten, du behöver egenutrymme och ett visst mått av eskapism. Om du ägnar för mycket tid åt att vara realistisk och saklig så finns det en risk att du fastnar i en karusell av vardagsuppgifter som aldrig tar slut. Vissa "måsten" måste man egentligen inte alls. Musik kan hjälpa dig att koppla av.

Du som valde korten till vänster, du kombinerar intuition och förnuft på ett mycket bra sätt. Dina beslut känns oftast självklara och du är bra på att medla när andra människor blir osams. Om du dessutom använder dina kreativa sidor, tecknar eller skriver till exempel, så förstärks den balans och harmoni som du har just nu.

Du som valde korten till höger, du hamnar ofta i situationer där den mest effektiva lösningen är att agera på ett helt annan sätt än du brukar. Var öppen för att pröva nya metoder. Och om det är svårt att knyta en fungerande kontakt med någon, testa om inte musik kan fungera som en bro mellan er.

Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, för dig handlar veckan om harmoni, mysiga upplevelser och varm gemenskap. Det kan helt enkelt vara så att det är julstämningen som har kommit igång på allvar för dig. Väldigt angenäm vecka. Unna dig att bara njuta av den.

Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, för dig handlar veckan om insikt och kanske om en sida hos dig själv som du oftast vägrar släppa fram. Det kan vara omskakande, men självkännedom är bra. Alla har skuggor inombords och att vi definierar dem gör inte att de växer, snarare tvärtom.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page