top of page

Änglatips för vecka 49!


Titta på korten och välj de två som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!Det är dags att välja änglakort för den kommande veckan. De här korten handlar alltså om 2-8/12.


Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:
Du som valde de två översta korten, den här veckan kan du ta viktiga steg för att förverkliga en stor dröm. Lita på dig själv och sätt iväg mot målet, ju förr desto bättre. Men det handlar inte bara om tro utan också om planering och hårt arbete. Chansa inte utan gör ordentlig research så att du inte springer in i onödiga hinder.

Du som valde de två understa korten, för dig väntar en mycket intuitiv vecka där drömmar och känslor spelar huvudrollen. Skriv gärna ner dina drömmar, de ger troligen ledtrådar om framtiden och om vad du innerst inne vill. Försök också få en lugn vecka utan stress, det ökar chansen att du får de tecken som du behöver.

Du som valde korten till vänster, du står inför flera viktiga vägval och kanske vet du inte riktigt hur du ska göra. Lita på ditt skyddsdjur, om du kör fast så meditera gärna lite över hur ditt skyddsdjur skulle ha hanterat situationen. Det kan hjälpa dig att hitta rätt riktning, särskilt när det finns många för- och nackdelar att hålla reda på.

(Om du är osäker på vilket ditt skyddsdjur är, skriv gärna till oss och fråga.)

Du som valde korten till höger, du behöver en vecka med fokus på livets grundläggande behov. Du behöver sömn, vila, näring, beröring, glädje (och kanske bön). Skjut undan stress och materiella bekymmer så mycket du kan och koncentrera dig på livets enkla värden. Det är bra för både kropp och själ.

Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, om du är öppen och observant så kommer hela veckan att kantas av tecken. Det är viktiga förändringar på väg i ditt liv men det lönar sig inte så mycket att grubbla, det lönar sig bättre att tyda tecken och omen. Detta är sällsynt men just denna vecka är det så.

Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, för dig handlar veckan om att vara öppen och ärlig. Våga vara dig själv så kommer du att hitta nya vänner och kanske också nya intressen. Extra bra går det om du också sprider glädje och en positiv inställning till människorna i din närhet.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page