top of page

Änglatips för vecka 46


Titta på korten och välj de två som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!

Dags att välja änglakort för nästa vecka. Kom ihåg, med änglakorten handlar det inte om att förutsäga händelser, utan om att se vad just du skulle må bäst av att satsa på 11-17/11, vad du kan göra för att öka ditt välmående helt enkelt.


(För dig som vill ha en mer traditionell spådom också så kommer som vanligt ett lenormandlägg upp på vår Facebooksida imorgon.)Titta på korten och välj de två kort som känns mest positiva för dig. Och sedan läser du din tolkning här nedan:

Du som valde de två översta korten, du behöver göra en medveten satsning på det positiva i ditt liv. Ägna så lite tid som möjligt åt att grunna över problem och bekymmer, särskilt sådana som du inte kan påverka just nu. Om det känns svårt, testa att göra handskrivna listor, skriv helt enkelt upp allt som får dig att må bra. Det kan hjälpa.


Du som valde de två understa korten, du behöver ge dig och dina känslor mer tid och utrymme. Du måste inte alltid vara den som gör mest och vet allt, varken på jobbet eller hemma. Dra dig undan, se till att få egentid och låt andra sköta mer av vardagstrasslet. Det kommer att göra att du ser din väg tydligare.


Du som valde korten till vänster, du kan låta din kreativa förmåga hjälpa dig att fatta rätt beslut. Skriv, teckna eller måla istället för att resonera, så kommer ditt undermedvetna åt att visa dig vad det egentligen är som du behöver göra. Det spelar ingen roll om det blir snyggt, bra eller välskrivet, det viktiga är att du skapar.


Du som valde korten till höger, du behöver ta ett steg bakåt och se dina relationer i ett nytt ljus. Det kan finnas en relation som är toxiskt för dig och som du behöver åtgärda, och det kan också finnas någon som skulle kunna ge dig bra stöd om du bara vågade lita på den personen. Använd logik snarare än hjärtat just denna gång.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du är mindre känslig för kritik än du brukar vara och det lönar sig att utnyttja detta, Passa på att göra saker som du i vanliga fall inte riktigt törs. Särskilt bra fungerar kreativt skapande. Kanske är dags att på allvar satsa på den där romanen du har inom dig.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, du skulle må bra av en vecka med så lite orenhet och negativ energi som möjligt. Undvik skräpmat, godis och alkohol, onödiga konflikter och tärande möten. Fyll istället på med råa grönsaker, rent vatten, kramar och skratt. Både kropp och själ kommer att tacka dig.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page