top of page

Änglatips för vecka 45


Studera korten och välj de två som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!


Nu ska vi testa något nytt. Mina änglakort är lite sotis för att en av de andra kortlekarna får göra en förutsägelse för veckan varje vecka på Facebook (många av er har säkert testat detta på vår Facebooksida).


Men med änglakorten handlar det inte om att förutsäga händelser, utan om att se vad just du skulle må bäst av att satsa på 4-10/11, vad du kan göra för att öka ditt välmående helt enkelt.


Titta på korten och välj de två kort som känns mest positiva för dig. Och sedan läser du din tolkning här nedan:
Du som valde de två översta korten, du mår bra av omväxling och förändringar. Men det är viktigt att du håller balansen mellan ditt emotionella jag och ditt materiella jag. Låter du praktiska hänsyn spela för stor roll så kommer du att genomföra förändringar som du innerst inne inte vill ha. Kort sagt, låt hjärtat vara med!


Du som valde de två understa korten, du behöver satsa på saker som får dig att må bra. Delta inte i saker "för att man ska" utan prioritera dina egna behov och intressen. Då får du massor av ny energi och du gör omgivningen en tjänst på samma gång, för din livsglädje och äkta entusiasm är mycket smittsam.


Du som valde korten till vänster, du mår bra av en rolig vecka med festlig stämning. Men undvik tom underhållning. Att bara sitta och glo på Netflix, till exempel, ger dig inte alls det du behöver. Använd åtminstone hälften av din lediga tid till att vara kreativ och till att själv skapa sociala situationer som du trivs med.


Du som valde korten till höger, du får för lite uppskattning för jobbet du gör, antagligen både hemma och på jobbet. Våga göra saker som verkligen syns och var inte rädd för att slå på din egen trumma. Du förtjänar positiv feedback, och du mår dåligt utan den. Kom ihåg att när du skiner som starkast förstärker du andra. Inte tvärtom.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du har en fantastiskt produktiv vecka framför dig. Du kombinerar logik, kreativitet, passion och intuition så att allt du gör hamnar i perfekt balans. Rätt vecka för att tackla den där svåra uppgiften som du har bävat lite för!


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, du behöver lyssna till ditt inre. När du gör det så exploderar din kreativitet, och du kommer dessutom att hitta nya spännande sätt att använda den på. Härlig vecka för alla former av skapande, från bildkonst och design till författarskap och dans.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page