top of page

Änglatips för vecka 3!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!

Veckans änglakort är en smula försenade men här är de nu äntligen.


Och de gäller alltså veckan 13-19/1.


Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.

Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:Du som valde de två översta korten, du har en utåtriktad och aktiv vecka framför dig. Var inte rädd för att ta plats och slå inte ifrån dig det beröm du får, unna dig istället att stå mitt i strålkastarljuset. Men var lite försiktig så att det inte leder till att du gör saker för att få mer beröm snarare än för att det känns som rätt väg att gå.


Du som valde de två understa korten, det här är en perfekt vecka för att reparera saker, välja att skaffa begagnat istället för nytt och sedan använda din kreativitet och dina praktiska talanger för att skapa precis det du vill ha. Passa på att sy, fixa, måla om, skapa något helt nytt av gamla föremål. Det får dig att må riktigt bra.


Du som valde korten till vänster, det är när du skapar som du är både närmast din egen kärna och närmast Gud. Det spelar ingen roll om du målar, skriver, sjunger, bygger eller stickar, det enda som är viktigt är att du skapar något som du själv tycker om. Du mår också bra av att dela både processen och resultatet med andra människor.


Du som valde korten till höger, låt inte andra övertyga dig om att byta riktning. Följ din egen inre röst även när det är lite besvärligt att göra det. I övrigt handlar veckan mycket om omsorg och omtanke, och du mår bra både när du själv blir ompysslad och när du kommer åt att ta hand om och hjälpa andra människor.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du hamnar i ovanligt många situationer där det finns ett lätt val som inte är så moraliskt och ett krångligare val som är det rätta. Följ ditt hjärta. Det får dig att må bra och det kommer troligen inte att skapa så många bekymmer och konflikter som du tror.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, du är mycket intuitiv och det har du mycket stor nytta av. Du löser både egna och andras problem, och dessutom både praktiska problem och emotionella. Utöver detta så mår du bra av att skapa och av att omge dig med skönhet i olika former.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page