top of page

Änglatips för vecka 2!


Se på korten och välj ut de två som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!

Hoppas du har haft det bra under jul och nyår. Själv har jag njutit av en välbehövlig temposänkning, både jag och kortlekarna har njutit av att hinna med småprat och pyssel. Men nu är det snart dags för lite vardag, och vi börjar med att se vad änglakorten har för råd att ge inför veckan 6/12/1.

Som vanligt handlar korten inte så mycket om praktiska händelser som om vad du själv kan göra för att få en så bra vecka som möjligt.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:
Du som valde de två översta korten, ägna veckan åt att skämma bort dig själv så fort du kommer åt. Små njutningar och bra hälsoval ger dig energi som räcker långt, och det behövs under den mörka årstiden. Prima vecka för allt som får själ och kropp att må bra, helt enkelt. Även om samvetet kanske protesterar, Prioritera dig.


Du som valde de två understa korten, du har flera viktiga beslut framför dig och det är viktigt att du hittar en balans mellan logik och känslor så att du väljer det som är rätt väg för dig. Stressa inte, det är när du är lugn och hinner känna efter som du vet vilken väg framåt som är den rätta. Bra vecka för eftertanke, inre dialog, meditation.


Du som valde korten till vänster, det är dags att gå från tanke till handling, antingen nu eller mycket snart. Men fatta inte dina beslut ensam utan resonera med andra, och kom ihåg vilka kloka människor som du har i din närhet. Genom samtal och dialog kan du undvika en del stolpskott och nå dina mål snabbare.


Du som valde korten till höger, din vecka handlar om praktiska, konkreta och materiella lösningar. Du tycker om att göra saker själv hellre än att lämna dem till andra, och slutförda uppgifter (särskilt när du har löst praktiska problem) får dig att känna dig självsäker, kompetent och behövd. Bra vecka för att till exempel reparera saker.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du skulle må bra av en riktigt känslosam vecka. Hur du når dit vet du förmodligen bäst själv, men ge känslorna mycket utrymme. Skratta, gråt, plocka fram hela känsloregistret om möjligt. Allra helst tillsammans med någon eller några som du litar på.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, du mår bra när du får ta i och visa vad du kan. Men fall inte för frestelsen att jobba hela tiden. Det är troligt att din inre röst vill att du ska överväga att förändra något i ditt liv, och även om det är jobbigt så är det klokt att pausa, lyssna på den där rösten och sedan ta ställning.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page