Änglatips för 2020!

Hej, Hanna här! Du vet att det är lite speciellt med nyårsafton? Förr var det vanligt att man spådde på nyårs, det ansågs slå in även om det var en "amatör" som stod för spådomen. Bland annat spådde man i smält tenn. Det är lite samma sak som med nyårslöften, det ger viss extra tyngd att det är just nyår.

Min personliga rekommendation är att spådomskonst kan vara roligt och spännande, och det är inte farligt att testa. Men man ska vara nykter, oavsett om man spår eller blir spådd. En onykter hjärna kan få för sig lite allt möjligt och ska hållas långt borta från både spådomskonst och magi. Utan undantag.


Se på bilden och välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Även Kyle har tagit fasta på att det är en unik dag, och de här änglakorten ger tips som varar hela 2020 istället för en vecka. Som vanligt tittar du på bilden, väljer vilka två kort som känns mest positiva och sedan läser du ditt svar nedan.


Och så vill förstås jag och Tor och alla våra medhjälpare passa på att önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!


Du som valde de två översta korten, ditt år handlar om att förvandla känslor och aningar till kunskaper. Det är ett mycket bra år för studier men också för terapi och alla andra vägar till självinsikt. Just sådana saker som du har haft svårt att sätta i ord eller svårt att förstå kommer att vara inom räckhåll och möjliga att definiera.


Du som valde de två understa korten, du har ett handlingens år framför dig. Det där projektet du har drömt om, det där företaget du ville starta, alla sådana saker går ovanligt bra under 2020. Det är också ett bra år för träning, särskilt med fokus på styrka och kondition. Detta är ett år då du får saker att hända.


Du som valde korten till vänster, du har en möjlighet att städa ut giftiga minnen, gamla skuldkänslor och kvävande relationer. Under 2020 är det lättare än vanligt att dra ett streck över det förflutna och hitta nya mål. Om du har unkna skelett i garderoben så är det dags att städa ut dem också så att du kan fortsätta framåt utan tungt bagage.