top of page
  • Skribentens bildTor

Äd det vi för alltid?

Vad är det vi har egentligen, är vi menade för varann? Hur vinner jag isf tillbaka honom?

E-l


Ni är inte en perfekt matchning men ni kompletterar varandra bra och vackert.

Svar: Vädurar och Vågar har automatiskt ett sorts motsatsförhållande där ni i bästa fall stärker varandra eftersom ni täcker varandras svaga sidor och alltid kan dra nytta av den andras starka sidor. MEN det krävs ett mycket starkt partnerskap för att det ska fungera för får förhållandet slagsida (som att den ena helt plötsligt får en befordran på jobbet eller tar upp en tidskrävande hobby den andre är ointresserad av) och förtroendet eller behovet i alla fall ytligt sätt går ner så riskerar de skillnader mellan er som var er styrka nu bli en oöverstiglig klyfta mellan er. Ni ser helt enkelt inte längre nyttan i vad den andre kan ge er.

Oftast, tyvärr, är det bara den ena som drabbas och då går förhållandet sönder då den andre helt enkelt ser hur partnern tillskriver det ni har gemensamt mindre och mindre värde.

Lösningen i ert förhållande som i alla Våg-Vädurs förhållanden är att ha mycket gemensamma åtaganden. Gemensamma vänner, gemensamma fritidsprojekt, delat ansvar (både Vädurar och Vågar är bra på att ta ansvar) för barn, husdjur, ekonomi och boende.

För det är när ni ser vad den andre ger er som kärleken växer och utvecklas.

I ert fall finns det en del som spretar och jag kan inte säga att ni är varandras andra hälft MEN det finns mycket, mycket att bygga kärlek på och återigen är det kompletteringsbiten som skapar ömsesidighet.

Du vinner tillbaka honom genom att vara den som ingen annan kan vara – en person som förstår honom och kan ge honom nya perspektiv. EN person som kan prata rakt in i hans själ utan att det fastnar i prestige eller misförstånd.

Frågan är inte om han behöver dig utan om han kommer ihåg att han gör det innan han sprungit iväg för långt (Vädurar gillar inte att ha valt fel så ställ gärna krav men gör det i form av antingen/eller alternativ). Det skadar inte att få honom att tro att det är han som valt väg).

Ni är en ganska bra matchning men det kommer alltid vara något som skaver och ni behöver jobba med. I grunden är det faktiskt bra eftersom det gör att det aldrig blir tråkigt eller stelt känslomässigt mellan er.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page